Zoeken naar gratis eten op je verjaardag almere

 
gratis eten op je verjaardag almere
Home Wereldrestaurant Atlantis Almere Onbeperkt Genieten! Onbegrenst.
Informeer bij de receptie naar de speciale groepstarieven of stuur ons een aanvraag per e-mail. Aparte zalen voor groepen partijen aanwezig! Bellen mag ook! Klik op de onderstaande link om onze brochure online te bekijken of te downloaden van Atlantis Almere.
Gratis Verjaardag vieren doe je bij Wereldrestaurant Atlantis Almere.
De jarige eet op vertoon van een geldige legitimatiebewijs paspoort, ID kaart of een rijbewijs gratis met minimaal 1 betalende volwassenen in het gezelschap en is alleen geldig op de verjaardag zelf! NB: een ov-kaart, zorgpas of dergelijke passen wordt niet geaccepteerd! WAT TE VIEREN? NU ONLINE RESERVEREN. Reserveer nu online of bel ons via 036 534 4900. HEEFT U NOG VRAGEN? VEEL GESTELDE VRAGEN. Vul onderstaande formulier in of bel ons via 036 534 4900 voor meer info. Ik wil informatie over of een vraag stellen. Pim Mulierstraat 101. 1362 LC Almere.
Gratis eten op je verjaardag Reizigersbeoordelingen Onderweg TripAdvisor.
50 van 174 Restaurants in Almere. Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen. Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen. 23 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie. Gratis eten op je verjaardag. Onderweg restaurant eerste bezoek ben zeer tevreden over het eten. groot assortiment vis en vlees herhaling vatbaar gratis eten voor jarige.
Over ons Restaurant Sapporo Almere.
De ruimte is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een bar. Een sfeervolle prive-ruimte die te reserveren is voor een besloten receptie, borrel of diner. Waar vind je ons. Zondag t/m woensdag: 1630-2200.: Donderdag t/m zaterdag: 1630: 2230.: Telefonisch bereikbaar vanaf 1300: uur. 036 530 12 51. Grote Markt 53, 1315 JC, Almere.
Bij deze restaurants kun je gratis uit eten op je verjaardag ELLE Eten.
Hier dineer je de maandag ná je verjaardag voor helemaal nop. Ook als je op een maandag jarig bent. Breed, Nieuwe Streek, Leek. Breed, Noordeinde, Almere. Las Tapas is een all you can eat tapasrestaurant. Als feestvarken eet je hier een speciaal verjaardagsarrangement, helemaal voor niets. Las Tapas, Havenstraat 18B, Hilversum. Hier haal je het lekkerste vegetarische eten van Amsterdam. Ook bij Tapa Tapa eet je gratis als je samen met drie anderen komt.
Restaurant Onderweg Almere.
Van een simpel kopje koffie met een croissantje tot een uitgebreide culinaire reis in een wereldkeuken, bij Restaurant Onderweg Almere bent u op het juiste adres! Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de verbreding van de A6, ook bij Restaurant Onderweg voor de deur. Korting voor 65 plussers en kinderen. Restaurant Onderweg viert het begin van de herfst met een kortingsactie voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en voor 65 plussers! Lees meer over de actie. Iedereen krijgt op zijn verjaardag een All-in Dining arrangement cadeau van restaurant Onderweg. Lees meer over de gratis jarige. Volg ons op Facebook. Wilt u komen eten bij onderweg?
Home Restaurant Sapporo Almere.
Voor een kleine impressie hebben we een collectie van foto's' ter beschikking gesteld welke u hier kunt bekijken. Volg ons op facebook. Bezoek ook eens. Waar vind je ons. Zondag t/m woensdag: 1630-2200.: Donderdag t/m zaterdag: 1630: 2230.: Telefonisch bereikbaar vanaf 1300: uur. 036 530 12 51. Grote Markt 53, 1315 JC, Almere.
Tang Dynastie Multiculinair Aziatisch Restaurant.
Deze service is gratis. Eventueel kunnen wij ook borden en bestekken meeleveren. Deze kosten bedragen 100, per persoon. Wij kunnen deze ook ophalen en u hoeft ze dan ook niet schoon te maken. Hiervoor brengen wij wel kosten in rekening min 10, afhankelijk van de hoeveelheid schalen en borden en bestekken. KIDS Voor kinderen van 4 12 jaar serveren wij kindermenus voor 850., Hieruit kunnen zij kiezen uit nasi, bami of patat en kipsaté, mini loempias, sushi of frikadel/kroket. Hier is een nagerecht bij inbegrepen. Voor ons all you can eat concept geldt voor kinderen van 4 t/m7 jaar 850, en van 8 tot en met 12 jaar 1250. Top gegeten en de bediening was super. Het Japanse eten heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. En het interieur is zeer gezellig. Ga zo door dames! Binnenkort komen we een keer met de zaak eten, dan huren we de zaal boven af. Zodra je hier gegeten hebt schieten woorden je tekort. Het is wel op eigen risico, want je wil niet meer anders!
VERJAARDAG Breed Almere.
Ben je jarig? Dan dineer je gratis bij Restaurant Breed Almere! De actie is niet geldig met de kerstdagen. De actie is alleen geldig op de verjaardag zelf en alleen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Maximaal 1 jarige per betalende volwassene.
Veelgestelde vragen Wereldrestaurant Atlantis Almere.
Krijg je ook korting als je jarig bent? De jarige eet op zijn/haar verjaardag gratis! Dit geldt enkel alleen op de verjaardag zelf én op vooraf vertoon van geldig legitimatiebewijs paspoort, ID kaart of rijbewijs. Het gezelschap dient uit minimaal één betalende volwassene te bestaan en de actie geldt uitsluitend voor de jarige.

Contacteer ons